Aistit avoinna italiaan


Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström päättää matkansa Lombardian Alpeille. Siellä on yhä kunniassa vanha karjamajakulttuuri. Ylpeyden aiheena on juusto, jota voidaan kypsyttää varastossa kymmenen vuoden ajan. (U) · 23.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström on Sabiinilaisvuorilla, hieman Roomasta pohjoiseen. Siellä on majatalo, joka hankkii kaikki keittiössä tarvittavat raaka-aineet suoraan omasta kylästä. (U) · 22.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Toscanan ja vanhan Romagnan välisellä vuoriseudulla aika on pysähtynyt. Bo Hagström tutustuu Garzantin perheen kievariin. (U) · 21.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström matkaa Umbriaan, Italian vihreään sydämeen. Trasimenojärven rannoilla asuvat kalastajat ja talonpojat tietävät vastuunsa ja koettavat varoa pilaamasta maaperää ja vettä. (U) · 20.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström matkustaa Ramaccan kylään, jossa maanviljelijät haastavat luonnonvoimat viljelemällä artisokkaa Etnan rinteillä. (U) · 19.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström tutustuu juurevien talonpoikien maanläheiseen keittöön. Italiassa on voimistunut liike, joka korostaa ympäristö- ja ilmastokysymysten sekä luonnon huomioimista. (U) · 16.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström tutustuu pitkäikäisten kylään, Campodimeleen. Pelkkä vuoristoilma ei selitä asukkaiden alhaisia kolesteroliarvoja. Mitä kyläläiset syövät? (U) · 15.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström tutustuu sardinialaiseen ruokakulttuuriin Sant'Antiocon saarella. Saaren ruokaperinteisissä näkyy pohjoisafrikkalaisia vaikutteita. Millainen onkaan kalan, leivän ja viinin kolmiyhteys? (U) · 14.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström vierailee tänään Basilikatan maakunnassa, jonka erikoisherkkuihin kuuluvat metsäsienet ja tryffelit. Alueen lihakauppiailla ja viinitilallisilla on omat mainiot erikoisuutensa. (U) · 13.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström matkaa Adrianmeren rannikolle Portonovoon, jossa kalastus on monen perheen pääelinkeino. Läheisellä riutalla elää erikoisia simpukoita, ja Bo pääsee mukaan simpukkasesongin avaukseen. (U) · 12.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Napolista 130 kilometriä etelään sijaitsee vanha keskiaikainen Castellabaten linna. Bo Hagström saa maistaakseen latva-artisokkia ja vuohenjuustoa sekä Tyrrhenanmerestä pyydystettyjä kaloja. (U) · 9.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström matkaa italialaisen ruokakulttuurin juurille. Tällä kertaa hän on Kalabrian vuorilla, saapasmaan varpaassa. Kuinka Serrastrettan kylässä valmistetaan perinteistä pääsiäisruokaa? (U) · 8.06.2017

TV-ohjelmat tänään