Katso tv-ohjelmia netissä, kaikki tv-kanavat yhdessä

Netti-TV.fi on ilmainen nettitelevisio, josta löydät kaikki suomalaiset nettitelevisiot, tv-kanavat ja tv-ohjelmat. Netti-TV listaa kaikki nettitelevisioiden tv-ohjelmat kaikilta tv-kanavilta, kuten YLE TV1, TV2, Teema, Fem (YLE Areena), MTV3, Ava, Max (Katsomo), Nelonen, JIM tv, Liv tv (Ruutu) ja paljon muita.

Netti-TV:ssä voit valita vapaasti mitä haluat katsoa ja milloin. Ohjelmia ja kanavia päivitetään jatkuvasti.

Huomaa, että Netti-TV.fi ei tuota kaikkea sivuilla näkyvää sisältöä vaan yksinkertaisesti tuo ne helpommin saataville. Näin ollen kaikki kommentit sivuilla esiintyvistä ohjelmista tulee ohjata suoraan julkaisijalle. Jokaisen ohjelman lähde on ilmoitettu ohjelman sivulla. Siirryt ulkopuoliseen palveluun painaessasi "Katso ohjelma" linkkiä.

Tavoitteenamme on tehdä Netti-TV:stä mahdollisimman helppo, yksinkertainen ja nopea käyttää. Olemme pyrkineet tekemään mielenkiintoisten ohjelmien löytämisen helpoksi kaikille.

Olemme erittäin kiitollisia palautteestasi. Jos haluat antaa meille palautetta tai ehdotuksia, täytä oheinen lomake. Emme ole tyytyväisiä, kunnes sinä olet.

- Toimitus / Netti-TV.fi - Katso tv:tä netissä ilmaiseksi

Netti-tv Twitterissä

Usein kysytyt kysymykset

Onko ohjelmien katsominen ilmaista vai maksullista?

Netti-TV.fi on täysin ilmainen. Emme myy mitään sisältöä emmekä pyydä käyttäjiä rekisteröitymään. Emme koskaan pyydä kenenkään luottokorttitietoja.

Osa ohjelmien julkaisijoista eli kanavista (esim. Katsomo tai Ruutu) saattaa myydä sisältöä. Siirryt kanavan sivulle painaessasi "Katso ohjelma" linkkiä. Ongelmatapauksissa tulee ottaa yhteyttä kyseiseen palveluntarjoajaan.

Kauanko ohjelmat ovat katsottavissa?

Osa ohjelmista (mm. osa Katsomon ohjelmista) on katsottavissa 7 päivää. Osassa ohjelmista katseluaika on 30 päivää. Asia riippuu kanavien tekijänoikeuksista.

Jos sinulla on ongelmia videon toistossa...

Kannattaa tarkistaa ohjelman kanavan ohjeet:

Voiko ohjelmia katsoa ulkomailla?

Osa ohjelmista on katsottavissa ulkomailla. Asia riippuu kanavan ja ohjelman tekijänoikeuksista.


Fill out my online form.