Jyrki sukulan makujen maa


Jyrki Sukulan makujen maa Jim

Jyrki Sukulan makujen maa

Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20') · 17.03.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa Jim

Jyrki Sukulan makujen maa

Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20') · 10.03.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa - Kasvis- ja marjaherkkuja Jim

Jyrki Sukulan makujen maa - Kasvis- ja marjaherkkuja

Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20') · 3.03.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa - Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia Jim

Jyrki Sukulan makujen maa - Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia

Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20') · 24.02.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa - Rukiista possua Jim

Jyrki Sukulan makujen maa - Rukiista possua

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20') · 17.02.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa - Lapin herkkuja Jim

Jyrki Sukulan makujen maa - Lapin herkkuja

Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19') · 10.02.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa - Lohen viemää Jim

Jyrki Sukulan makujen maa - Lohen viemää

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20') · 3.02.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa - Ohratäytteistä kanaa Jim

Jyrki Sukulan makujen maa - Ohratäytteistä kanaa

Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20') · 27.01.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa - Spelttipasta ja hirviragu Jim

Jyrki Sukulan makujen maa - Spelttipasta ja hirviragu

Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20') · 20.01.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa - Poronpotkaa ja porotartaria Jim

Jyrki Sukulan makujen maa - Poronpotkaa ja porotartaria

Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21') · 13.01.2018 Katseluaika päättynyt
Jyrki Sukulan makujen maa Ruutu

Jyrki Sukulan makujen maa

Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20') · 5.06.2017
Jyrki Sukulan makujen maa Ruutu

Jyrki Sukulan makujen maa

Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20') · 2.06.2017

TV-ohjelmat tänään