Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20') ·
17.03.2018
Katseluaika päättynyt
Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20') ·
3.03.2018
Katseluaika päättynyt
Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20') ·
24.02.2018
Katseluaika päättynyt
Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19') ·
10.02.2018
Katseluaika päättynyt
Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20') ·
20.01.2018
Katseluaika päättynyt
Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21') ·
13.01.2018
Katseluaika päättynyt