RAY:n asiakaslehti Raymond kertoo Esko Sääskilahdesta, joka vuonna 1991 kaivoi Kittilään Suomi-neidon muotoisen järven.
Kausi 1. Jakso 2/6. Raymond esittelee uppokypsentämistä ja valmistaa uppomunan ja tomaatti-fonduen. (29') Katsottavissa 19.6.2023 asti
Kausi 1. Jakso 5/5. Raymond Blanc esittelee grillaustekniikoita ja valmistaa mm. perhoskanaa. (29') Katsottavissa 19.6.2023 asti
Kausi 1. Jakso 2/4. Raymond Blanc esittelee paahtotekniikkaa valmistamalla paahtopaistin ja piikkikampelaa fenkolin kera. (29') Katsottavissa 19.6.2023 asti
Kausi 1. Jakso 1/4. Raymond Blanc hauduttaa naudanlihaa ja mustekala-chorizo-pataa. (29') Katsottavissa 19.6.2023 asti
Kausi 1. Jakso 3/4. Raymond Blanc tutustuu uunin kuivassa lämmössä syntyviin rohkeisiin väreihin ja makuihin. (29') Katsottavissa 19.6.2023 asti
Kausi 1. Jakso 4/4. Self-taught chef Raymond Blanc helps home cooks learn techniques to make quality meals, driven by his core belief that b Katsottavissa 19.6.2023 asti