Miten tuotetaan maukasta, ravitsemuksellisesti monipuolista ruokaa, joka täyttää myös eri kuluttajaryhmien vaatimukset ekologisuudesta ja eettisyydestä. Keskustelussa lähestytään laaja-alaisesti ruokaketjun nykytilaa ja pohditaan erilaisia tulevaisuuden vaihtoehtoja ruokaketjun elinvoimaisuuden turvaamiseksi. Keskustelussa mukaan Eläinoikeuspuolueen puheenjohtaja Tatu Chant, Pyhäjärvi-instituutin kehittämispäällikkö Marko Jori, maanviljelijä Marja-Liisa Mikola-Luoto (Mäki-Mikolan tila) ja maanviljelijä Juha Tenho (Tenhon tila). Keskustelun juontaa Satakunnan Kansan uutispäällikkö Kaisa Ylhäinen. Tilaisuuden järjestävät ProAgria Länsi-Suomi, Satafood Kehittämisyhdistys, Pyhäjärvi-instituuttisäätiö ja Eläinoikeuspuolue (EOP).