Suomessa kouluruokailulla ja ruokakasvatuksella tarjotaan 900 000 lapselle kestävät eväät elämään. Miten varmistamme, että kouluruokailu ja ruokakasvatus kukoistavat kuntien kestävyysmurroksessa? Kouluruokavaikuttajat Espoon Järvenperän koulun videonsertti. Keskustelijat: yksikönjohtaja Mikael Neuvonen (Palvelukeskus Helsinki), Vaasan Food Servicen kaupallinen johtaja Minna Cousins, Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry:n ruokakasvatuksen asiantuntija Aliisa Hyvönen, Suomen ympäristökeskuksen tutkimusprofessori Minna Kaljonen, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (Kesk.), kotitalouden lehtori Fiia Lujasmaa (Salon kaupunki, Armfeltin koulu), Opetushallituksen opetusneuvos Marjaana Manninen, rehtori Nicke Wulff (Turun Cygnaeus skolan). Keskustelun juontaa ELO-säätiön toimitusjohtaja Bettina Lindfors. Tilaisuuden järjestävät Ruokakasvatusyhdistys Ruukku ry ja ELO-säätiö.