Finnjävel - ravintola helvetistä - Jakso 3: Designia ja kermaa
Kausi 1, 3/8. Finnjävelin konsepti jalostuu ja suunnittelijoiksi valikoituvat Kivi ja Tuuli Sotamaa. Kokit pääsevät kokeilemaan ravintolan omaa meijeriä. Nouseeko kerman litrahinta liian kovaksi tällä innovaatiolla? ·
2.06.2018
Katseluaika päättynyt
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kausi 1, 8/8. Hermot kiristyvät kun keittiön asennus viivästyy. Erikoinen menu vaatii poikkeuksellisen hyvin toimivan keittiön. Riittääkö aika, saadaanko kaikki kuntoon ennen avajaisia? ·
19.07.2017
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kausi 1, 7/8. Tommi lähtee pahimman kiireen tuoksinassa Mauritiukselle kansainväliseen Michelin-kokkien kutsukilpailuun. Finnjävelin remontti etenee hyvin, mutta aikataulu on armoton. Saadaanko kaikki valmiiksi ajallaan? ·
18.07.2017
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kausi 1, 6/8. Ravintoloitsijat pääsevät kokeilemaan itse kuinka haastavaa on lasinpuhallus ja uniikkien design-esineiden valmistus. Ravintola Bystron avajaiset ovat ovella, mutta vielä paljon on kesken. ·
17.07.2017
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan? ·
14.07.2017
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kausi 1, 4/8. Remonttikiireiden kesken Henri ja Tommi matkustavat Utsjoelle tapaamaan puhtaiden raaka-aineiden toimittajia sekä oppimaan perinteistä saamelaista reseptiikkaa. Finnjävelin remontti käynnistyy. Purkutyöt paljastavat ikäviä yllätyksiä. ·
13.07.2017
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kausi 1, 3/8. Finnjävelin konsepti jalostuu ja suunnittelijoiksi valikoituvat Kivi ja Tuuli Sotamaa. Kokit pääsevät kokeilemaan ravintolan omaa meijeriä. Nouseeko kerman litrahinta liian kovaksi tällä innovaatiolla? ·
12.07.2017
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kausi 1, 2/8. Täydellinen tila löytyy, mutta ehtona on se, että viereiseen tilaan avataan toinen ravintola samanaikaisesti. Budjetti on suunniteltu vain yhteen ravintolaan, riittävätkö rahat molempiin ·
11.07.2017