Risotto alla milanese. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
22.03.2017
Spaghetti alle vongole. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
2.03.2017
Bucatini all'amatriciana. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
1.03.2017
Tonnikalaa sisilialaisittain. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
28.02.2017
Spigola al sale, meribassi suolakuoressa. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
23.02.2017
Scaloppine al limone eli sitruunaiset vasikanleikkeet. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
16.02.2017
Pasta o'scarpariello eli suutarin pasta. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
7.02.2017
Paccheria makkaran kera. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
2.02.2017
Suolaturskaa pähkinäkastikkeessa. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
1.02.2017
Spaghetti alla puttanesca. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
31.01.2017
Rigatoni alla carbonara. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
24.01.2017
Rigatoni alla carbonara. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
24.01.2017