Baccalà alla Livornese, turska-tomaattipata. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
5.10.2016
Trenette al pesto. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
4.10.2016
Penne all'arrabbiata. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
29.09.2016
Penne all'arrabbiata. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
29.09.2016
Bucatini all'amatriciana. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
14.09.2016
Bucatini all'amatriciana. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
14.09.2016
Risotto alla milanese. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
12.09.2016
Risotto alla milanese. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
12.09.2016
Pasta o'scarpariello eli suutarin pasta. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
8.09.2016
Pasta o'scarpariello eli suutarin pasta. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
8.09.2016
Paccheria makkaran kera. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
7.09.2016
Paccheria makkaran kera. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
7.09.2016