Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailma ·
1.05.2017
Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä su ·
24.04.2017
Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailma ·
24.02.2017
Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä su ·
15.02.2017
Jamie Oliver: Super Food Family Classics
Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on ·
7.02.2017