Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 3.9.2015 klo 20:00
1441299600
1506676
Kausi 2. Jakso 5/10. Juankoskella sijaitseva Ruukin Kievari on pitkät perinteet omaava ravintola, jonka tämän hetken ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 20.9.2015 klo 13:50
1442746200
280067
Kausi 2. Jakso 16/22. Yllätys yllätys -laatikko. Kaliforniasta palaavat kilpailijat joutuvat ensimmäiseksi yllätyslaa ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 15.3.2017 klo 23:59
1489615140
648472
Kausi 2. Jakso 10/10. Tällä kertaa luvassa ylikypsää possunposkea ja hevosburgeria. Lisäksi Jyrki matkaa Urjalaan por ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 15.3.2017 klo 23:59
1489615140
648472
Kausi 2. Jakso 9/10. Jyrki kokkailee hernesosekeittoa ja risotto primaveraa. Tutustumme myös kotimaisten kasvisten ka ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 15.3.2017 klo 23:59
1489615140
648472
Kausi 2. Jakso 8/10. Jyrki matkaa Urjalaan Pentinkulman tilalle. Alueella sijaitsee "Koskelan torppa", joka on innoit ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 15.3.2017 klo 23:59
1489615140
648472
Kausi 2. Jakso 7/10. Jyrki kokkailee ankankoipi-confitia ja paistettua ankanmaksaa. Lisäksi tutustumme ankkalan toimi ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 15.3.2017 klo 23:59
1489615140
648472
Kausi 2. Jakso 6/10. Jyrki kokkailee homejuusto-uuniomenaa ja omena-kanasalaattia. Lisäksi lähdemme Karjalohjalle tut ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 15.3.2017 klo 23:59
1489615140
648472
Kausi 2. Jakso 5/10. Jyrki valmistaa piimäjuustoa ja puolukkajäädykettä. Lisäksi tutustumme robottimaitotilan toimint ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 15.3.2017 klo 23:59
1489615140
648472
Kausi 2. Jakso 4/10. Tällä kertaa teemana kotimainen ruis. Jyrki kokkailee ruisleivällä kuorrutettua karitsanpaistia ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 15.3.2017 klo 23:59
1489615140
648472
Kausi 2. Jakso 3/10. Jyrki kokkailee kuhasalaattia ja valkosipulimaidossa marinoituja muikkuja. Lisäksi tutustumme si ·
20.08.2015
Kausi
2
20.8.2015
Poistuu: 15.3.2017 klo 23:59
1489615140
648472
Kausi 2. Jakso 2/10. Tällä kertaa teemana kotimaiset juurekset. Jyrki valmistaa porkkanalettuja ja punajuuriohraa. Li ·
20.08.2015