Raparperi-pavlova on rapea marenkikakku, kesän valloittavin leivonnainen. Kuka voisi vastustaa ihanan makeaa kakkua, jonka täytteessä maistuu kevään ensimmäiset raparperit ja pinnalla ihanat kotimaiset mansikat. ·
18.06.2020
Tukholmalan Djurgårdenissa sijaitsi aiemmin suosittu ravintola Hasselbacken, 1940-luvulla siitä tehtiin ravintolakoulu. Sota-aikana ruoanvalmistuksessa oltiin säästäväisiä. Peruna oli hyvä perusainesosa, ja täällä keksittiin Hasselbackan perunat, jot ·
10.06.2020
Suomalaistutkimus selvitti: Kuinka ravintola-asiakkaiden luottamus ja mielenrauha palautetaan kriisin jälkeen? ?Ravintolat julistettiin suoraan vaarallisiksi ja suljettiin viranomaiskäskyllä? ·
7.06.2020
Teetkö näin? Keittiömestari Pekka Terävän paras tapa keittää varhaisperunat kumoaa kaiken, mitä olet aiemmin uskonut pottujen keittämisestä ·
6.06.2020
Jamie aloittaa uuden kauden pirteillä itämaisilla mauilla. Pöytään ilmestyy piri piri -possua ja naurettavan nopeat nuudelit, ja tähteeksi jääneestä lampaasta Jamie taikoo biriyania ja nuudelisalaattia. Lisäksi saadaan gratinoituja simpukoita ja toma ·
4.06.2020
Katseluaika päättynyt