Tempe on kasviproteiinien aatelinen, joka valmistetaan soijapavuista. Sen rakenne ja suutuntuma on miellyttävä. Tempen voit maustaa makusi mukaan miedoksi tai tuliseksi. Kokeile helppotekoista Hellapoliisi Kati Jaakosen tempecurrya. ·
2.04.2020
Yrittäjä, bloggaaja ja lifestylevaikuttaja Natalia Salmelan pastaresepti saavutti muutamassa päivässä käsittämättömän suosion. Näin pasta limonello valmistuu! ·
31.03.2020
Kausi 1, 14/18. Jamie on tänään kansainvälisissä tunnelmissa ja hakee fiiliksiä niin Etelä-Euroopasta kuin Afrikastakin. Pöytään isketään tänään muun muassa naudan carpacciota sekä Välimereltä vaikutteita ottavaa sianliha-kikhernepataa. Englantilaine ·
18.03.2020
Katseluaika päättynyt
Tällä alalla olisi Suomessa töitä, mutta tekijöitä ei ole tarpeeksi ? Mestarikoulu-kilpailu pyrkii palauttamaan ravintola-alan arvostuksen ·
12.03.2020
6/6. Saamme surullisia uutisia Greta Huuvan poismenosta. Maret vie lapsensa tunturille etsimään yrttejä ja kasveja ja tutustumaan rikkaaseen luontoon. Ohjelmassa tutustutaan neljään saamelaiseen ruoan ystävään ja Lapin erilaisiin ruokaperinteisiin. ·
6.03.2020
Katseluaika päättynyt
5/6. Miten on mahdollista huolehtia vanhoista traditioista, mutta olla silti luova ja saada aikaan jotain uutta? Linn kattaa joulupöydän saamelaisten tapaan. Ohjelmassa tutustutaan neljään saamelaiseen ruoan ystävään ja Lapin erilaisiin ruokaperintei ·
2.03.2020
Katseluaika päättynyt
4/6. Saamelaisilla on kahdeksan vuodenaikaa, ja jokaisella on omat maut ja raaka-aineet. Kuinka niitä voisi hyödyntää luodakseen jotain uniikkia? Ohjelmassa tutustutaan neljään saamelaiseen ruoan ystävään ja Lapin erilaisiin ruokaperinteisiin. ·
21.02.2020
Katseluaika päättynyt