Tonnikalaa sisilialaisittain. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
28.02.2017
Spigola al sale, meribassi suolakuoressa. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
23.02.2017
Sosiaalisessa mediassakin huomiota herättänyt munakahvi saattaa kuulostaa epäilyttävältä, mutta trendikäs kahvijuoma on todella hyvää. Laita ainekset tehosekoittimeen, kaada valmis juoma kuppiin ja ota all in one -aamiainen vaikka mukaan! ·
22.02.2017
Scaloppine al limone eli sitruunaiset vasikanleikkeet. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
16.02.2017
Pasta o'scarpariello eli suutarin pasta. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
7.02.2017
Paccheria makkaran kera. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
2.02.2017
Amerikkalainen Blake Horton syö vain kerran päivässä, kahden aikaan yöllä. Silloin pätkäpaastolla oleva lihaskimppu syö todellakin koko päivän edestä. Yksi annos nimittäin sisältää yli 4000 kilokaloria. ·
2.02.2017
Suolaturskaa pähkinäkastikkeessa. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
1.02.2017
Spaghetti alla puttanesca. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
31.01.2017
Rigatoni alla carbonara. Aina on aikaa hyvälle italialaiselle ruoalle. Ohjelmassa valmistetaan italialaisia klassikkoruokia innostavalla ja rennolla otteella. ·
24.01.2017