Suurimmassa osassa maata koululaiset ovat syöneet omia eväitä tai ovat nauttineet kunnan tarjoamia eväspusseja. Muun muassa Seinäjoella yrittäjät ovat halunneet helpottaa tilannetta ja järjestävät koululaisille kahtena lakkopäivänä yhteensä lähes 200 ·
22.10.2018
3/3. Ruoka ja aivot. Miten aivot vaikuttaa suhteemme ruokaan? Miten mielihalut ja addiktiot syntyvät? Mistä syntyy kokemus herkullisesta ruoasta? Dokumentti tutkii ruokaa ja sen ihmeellisiä ominaisuuksia aina molekyylitasolle asti. Miten jäätelön vas ·
22.10.2018
Katseluaika päättynyt
Aivan tavallinen ruoka. Rami ja Karvakuonojen Riku valmistavat jauhelihakastiketta. Kaverusten yhteiskeittiössä tutustutaan erilaisiin ruoka-aineisiin ja keittiöhommiin. Kokkailu on kivaa puuhaa! ·
3.10.2018
Katseluaika päättynyt
Maailmaa uhkaavasta ruokapulasta haastattelussa ruokaturvan asiantuntija Kaisa Karttunen Ajatuspaja e2:ssa. Tulevaisuuden ruoasta keskustelevat apulaisprofessori Hanna Tuomisto Helsingin yliopistosta, kokki Harri Syrjänen ja johtaja Heli Arantola HKS ·
18.09.2018
Katseluaika päättynyt
Paikallinen ruoka on matkailijoille entistä tärkeämpää ja se vaikuttaa myös matkakohteen valintaan. Ruuan on oltava hyvää, mutta sen lisäksi turistit haluavat elämyksiä ja tarinoita. ·
4.09.2018
Maksullinen
Kausi 7. Jakso 4/6. Ruoka-arvoituksia. Karmeat julkkiskokit pääsevät nyt testaamaan taitojaan arvoituksellisten reseptien parissa. Lisäksi valmistetaan pasta-annoksia, joihin käytettävät merenelävät saavat useammankin kilpailijan pyörittelemään silmi ·
28.08.2018
Sato on jäämässä huonoksi, ja esimerkiksi ruisleipään tarvitaan tuontiviljaa. Kotimaisia raaka-aineita, kuten avomaan porkkanaa ja ruista voi olla vähemmän tarjolla loppuvuodesta. ·
13.08.2018
Kausi 1, 6/6. Olkoon ruoka lääkkeesi. Kreikan- ja Japanin-matkojen opeilla Jamie tekee riisivanukasta, paahdettua lohta, kurkumakanaa ja jauheliha-nuudelisalaattia sekä appelsiini-mansikkavettä. Englantilainen ruokaohjelma. ·
28.06.2018
Katseluaika päättynyt
Kausi 1, 6/6. Inspiraatiomatkoillaan Jamie tutustuu Kreikassa perinteiseen täysjyvätrahanaan ja Japanissa ajattelutapaan, jonka mukaan ruoka on lääkettä. Aamupalaksi hän pyöräyttää hedelmäisen riisivanukkaan, lounaaksi paahdettua lohta inkivääririisi ·
6.06.2018
Katseluaika päättynyt