Ruoka


Ruoka-Suomi: 05.01.2016 13.38 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 05.01.2016 13.38

Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa? · 5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 12.55 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 05.01.2016 12.55

Osa 5/7. Markettikansaa. Suomalainen tykkää hoitaa ruokaostoksensa isosta kaupasta, mutta onko 800 juustoa yhdessä hyllyssä meillekin jo liikaa? Samae Koskiseen iskee valinnan vaikeus. · 5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 12.11 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 05.01.2016 12.11

Osa 4/7. Luokkaretki lautasella. Eriarvoistuminen ja tuloerot kärjistyvät. Näkyykö tämä myös ruokailussa? Suomalaisen maun kartoitus & ABC:n tarina. Samae Koskisen ihmiskoe Seinäjoella. · 5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 11.27 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 05.01.2016 11.27

Osa 3/7. Usko, toivo ja kattaus. Miksi syömisestä tulee niin helposti huono omatunto. Kuka meille kertoo, mitä, miten, milloin ja miksi tulee syödä. Samae Koskinen tapaa omatuntonsa ja löytää kultaisen keskitien. · 5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 10.44 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 05.01.2016 10.44

Osa 2/7. Ruoka suussa ei puhuta. Mykkä kansamme on syönyt jokapäiväisen leipänsä totisena, mutta nyt on uusi aika. Samae Koskinen kattaa ulkoilmaillallisen keskelle Helsinkiä, muistelee kouluruokaa ja käy psykologilla. · 5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 10.00 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 05.01.2016 10.00

Osa 1/7. Petun perilliset. Samae Koskinen aloittaa tutkimusmatkansa suomalaisen ruokakulttuurin historiaan ja nykypäivään. Matka kulkee idän ja lännen välistä ruotsinlaivalle, kahvitaukoa unohtamatta. · 5.01.2016
Kamppailu-urheilijat Edis Tatli ja Makwan Amirkhani grillaavat Hansin ja Meri-Tuulin kanssa: "Ruoka on ilon lähde!" Ruutu

Kamppailu-urheilijat Edis Tatli ja Makwan Amirkhani grillaavat Hansin ja Meri-Tuulin kanssa: "Ruoka on ilon lähde!"

2.7.2015 Poistuu: 19.1.2038 klo 00:00 2147464800 Hansin grillikesä -ohjelman seuraavassa jaksossa vierailee kaksi huippu-urheilijaa, nyrkkeilijä Edis Tatli ja vapaaottelija Marwan Amirkhani. Vaikka · 2.07.2015
Kirjaohjelma: Ruoka ja maku Yle Areena

Kirjaohjelma: Ruoka ja maku

Miten kirjailija osaa kuvailla kalan maun? Kirjallisuudentutkijan Marius Wulfsbergin mukaan ruualla on suuri merkitys kaunokirjallisuudessa. Norjalainen Öivind Hånes kirjoittaa sekä lastenkirjoja että keittokirjoja. · 24.04.2015
Ruoka-Suomi: 20.04.2015 21.00 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 20.04.2015 21.00

Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa? · 20.04.2015
Ruoka-Suomi: 13.04.2015 21.00 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 13.04.2015 21.00

Osa 5/7. Markettikansaa. Suomalainen tykkää hoitaa ruokaostoksensa isosta kaupasta, mutta onko 800 juustoa yhdessä hyllyssä meillekin jo liikaa? Samae Koskiseen iskee valinnan vaikeus. · 13.04.2015
Ruoka-Suomi: 06.04.2015 21.00 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 06.04.2015 21.00

Osa 4/7. Luokkaretki lautasella. Eriarvoistuminen ja tuloerot kärjistyvät. Näkyykö tämä myös ruokailussa? Suomalaisen maun kartoitus & ABC:n tarina. Samae Koskisen ihmiskoe Seinäjoella. · 6.04.2015
Ruoka-Suomi: 30.03.2015 21.00 Yle Areena

Ruoka-Suomi: 30.03.2015 21.00

Osa 3/7 Usko, toivo ja kattaus. Miksi syömisestä tulee niin helposti huono omatunto. Kuka meille kertoo, mitä, miten, milloin ja miksi tulee syödä. Samae Koskinen tapaa omatuntonsa ja löytää kultaisen keskitien. · 30.03.2015

TV-ohjelmat tänään