Ruoka-Suomi: 05.01.2016 13.38
Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa? ·
5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 12.55
Osa 5/7. Markettikansaa. Suomalainen tykkää hoitaa ruokaostoksensa isosta kaupasta, mutta onko 800 juustoa yhdessä hyllyssä meillekin jo liikaa? Samae Koskiseen iskee valinnan vaikeus. ·
5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 12.11
Osa 4/7. Luokkaretki lautasella. Eriarvoistuminen ja tuloerot kärjistyvät. Näkyykö tämä myös ruokailussa? Suomalaisen maun kartoitus & ABC:n tarina. Samae Koskisen ihmiskoe Seinäjoella. ·
5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 11.27
Osa 3/7. Usko, toivo ja kattaus. Miksi syömisestä tulee niin helposti huono omatunto. Kuka meille kertoo, mitä, miten, milloin ja miksi tulee syödä. Samae Koskinen tapaa omatuntonsa ja löytää kultaisen keskitien. ·
5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 10.44
Osa 2/7. Ruoka suussa ei puhuta. Mykkä kansamme on syönyt jokapäiväisen leipänsä totisena, mutta nyt on uusi aika. Samae Koskinen kattaa ulkoilmaillallisen keskelle Helsinkiä, muistelee kouluruokaa ja käy psykologilla. ·
5.01.2016
Ruoka-Suomi: 05.01.2016 10.00
Osa 1/7. Petun perilliset. Samae Koskinen aloittaa tutkimusmatkansa suomalaisen ruokakulttuurin historiaan ja nykypäivään. Matka kulkee idän ja lännen välistä ruotsinlaivalle, kahvitaukoa unohtamatta. ·
5.01.2016
Kirjaohjelma: Ruoka ja maku
Miten kirjailija osaa kuvailla kalan maun? Kirjallisuudentutkijan Marius Wulfsbergin mukaan ruualla on suuri merkitys kaunokirjallisuudessa. Norjalainen Öivind Hånes kirjoittaa sekä lastenkirjoja että keittokirjoja. ·
24.04.2015
Ruoka-Suomi: 20.04.2015 21.00
Osa 6/7. Raittiina ravintolassa. Suomalaisen ravintolan raitis historia pikakelauksella. Samae Koskinen lounasravintolakierroksella pappia kyydissä. Miksi ravintola meillä ei ole kuin Ranskassa? ·
20.04.2015
Ruoka-Suomi: 13.04.2015 21.00
Osa 5/7. Markettikansaa. Suomalainen tykkää hoitaa ruokaostoksensa isosta kaupasta, mutta onko 800 juustoa yhdessä hyllyssä meillekin jo liikaa? Samae Koskiseen iskee valinnan vaikeus. ·
13.04.2015
Ruoka-Suomi: 06.04.2015 21.00
Osa 4/7. Luokkaretki lautasella. Eriarvoistuminen ja tuloerot kärjistyvät. Näkyykö tämä myös ruokailussa? Suomalaisen maun kartoitus & ABC:n tarina. Samae Koskisen ihmiskoe Seinäjoella. ·
6.04.2015
Ruoka-Suomi: 30.03.2015 21.00
Osa 3/7 Usko, toivo ja kattaus. Miksi syömisestä tulee niin helposti huono omatunto. Kuka meille kertoo, mitä, miten, milloin ja miksi tulee syödä. Samae Koskinen tapaa omatuntonsa ja löytää kultaisen keskitien. ·
30.03.2015