Maksullinen
8/11. Mehukkaita vesimeloneja tuotetaan Espanjan kuivimmissa osissa. Verta raaka-aineena hyljeksitään, vaikka sen ravintoarvot ovat erinomaiset. Brittien rakastamien karkkipatukoiden valmistus on tarkkaa käsityötä. ·
23.10.2017
Katseluaika päättynyt
Maksullinen
6/11. Britit rakastavat aamiaispekoniaan. Suuri osa on peräisin Tanskan mammuttiluokan teurastamoista. Italiassa reissataan aidon mozzarellan jäljillä. Onko puutarhoissa tuhoa aiheuttavista etanoista ihmisravinnoksi? ·
9.10.2017
Katseluaika päättynyt
Maksullinen
5/11. Parsaa saa nykyään myös sesongin ulkopuolella. Sitä kasvatetaan Perussa maailman kuivimmilla alueilla. Kuinka tuoretta kalaa saa supermarketien myyntitiskeiltä? Lisäksi vieraillaan wasabi-farmilla - Englannissa. ·
2.10.2017
Katseluaika päättynyt
Maksullinen
4/11. Onko Manuka-hunajasta ihmelääkkeeksi? Skotlannissa on pitkät perinteet viskin valmistuksessa. Kaviaari tunnetaan varakkaiden herkkuna. Mistä suuret hintaerot eri lajikkeiden välillä johtuvat? ·
25.09.2017
Katseluaika päättynyt
Maksullinen
3/11. Ruokaratsian tutkijat ottavat selvää punaviinin väitetyistä terveysvaikutuksista. Kuinka kevytmaitoon saadaan tarkalleen oikea rasvaprosentti? Riistan suosio kasvaa, joten lihaa tuodaan Eurooppaan kaukaa. ·
18.09.2017
Katseluaika päättynyt
Maksullinen
2/11. Turskan matka brittien lautaselle on pitkä. Banaania syödään kaikkialla maailmassa, mutta mikä uhkaa koitua suosikkihedelmän kohtaloksi? Miksi popcornia voi ahmia lähes loputtomasti? ·
11.09.2017
Katseluaika päättynyt
Maksullinen
1/11. Ruokaratsian etsivät jäljittävät jälleen tuttujen elintarvikkeiden alkuperää tehtaissa ja tiloilla. Vaniljan kasvatuspaikka löytyy Malesiasta. Voiko edellispäivänä keitetyn riisin syöminen olla terveysriski? ·
4.09.2017
Katseluaika päättynyt
4/8. Miten kaupan lihaliemikuutiot valmistetaan? Rauta on ihmisen elimistölle tärkeää, joten sitä lisätään moniin elintarvikkeisiin. Juuston nimellä myydään monenlaisia valmisteita. ·
2.04.2015
3/8. Miksi kaupoissa ei myydä kuorellisia cashewpähkinöitä? Suolavertailu selvittää, onko kalliin ja halvan tuotteen välillä eroja. Jättikatkarapujen alkuperää tutkitaan dna-testein. ·
26.03.2015
2/8. Kebab-ravintoloiden lihojen analyysi tuottaa yllättäviä tuloksia. Kulinaristien suosimat osterit saattavat sisältää ruokamyrkytystä aiheuttavia bakteereja. Miten sairastumisen riskiä voi vähentää? ·
19.03.2015