Ruokaratsia


Ruokaratsia areena

Ruokaratsia

Maksullinen 8/11. Mehukkaita vesimeloneja tuotetaan Espanjan kuivimmissa osissa. Verta raaka-aineena hyljeksitään, vaikka sen ravintoarvot ovat erinomaiset. Brittien rakastamien karkkipatukoiden valmistus on tarkkaa käsityötä. · 23.10.2017 Katseluaika päättynyt
Ruokaratsia areena

Ruokaratsia

Maksullinen 7/11. Viljeltyjen herkkusienten kasvatustapa poikkeaa radikaalisti metsäolosuhteista. Minkälaisia terveysriskejä itujen syöntiin voi liittyä? Raakaa lakritsijuurta ei uskoisi makeisten ainesosaksi. · 16.10.2017 Katseluaika päättynyt
Ruokaratsia areena

Ruokaratsia

Maksullinen 6/11. Britit rakastavat aamiaispekoniaan. Suuri osa on peräisin Tanskan mammuttiluokan teurastamoista. Italiassa reissataan aidon mozzarellan jäljillä. Onko puutarhoissa tuhoa aiheuttavista etanoista ihmisravinnoksi? · 9.10.2017 Katseluaika päättynyt
Ruokaratsia areena

Ruokaratsia

Maksullinen 5/11. Parsaa saa nykyään myös sesongin ulkopuolella. Sitä kasvatetaan Perussa maailman kuivimmilla alueilla. Kuinka tuoretta kalaa saa supermarketien myyntitiskeiltä? Lisäksi vieraillaan wasabi-farmilla - Englannissa. · 2.10.2017 Katseluaika päättynyt
Ruokaratsia areena

Ruokaratsia

Maksullinen 4/11. Onko Manuka-hunajasta ihmelääkkeeksi? Skotlannissa on pitkät perinteet viskin valmistuksessa. Kaviaari tunnetaan varakkaiden herkkuna. Mistä suuret hintaerot eri lajikkeiden välillä johtuvat? · 25.09.2017 Katseluaika päättynyt
Ruokaratsia areena

Ruokaratsia

Maksullinen 3/11. Ruokaratsian tutkijat ottavat selvää punaviinin väitetyistä terveysvaikutuksista. Kuinka kevytmaitoon saadaan tarkalleen oikea rasvaprosentti? Riistan suosio kasvaa, joten lihaa tuodaan Eurooppaan kaukaa. · 18.09.2017 Katseluaika päättynyt
Ruokaratsia areena

Ruokaratsia

Maksullinen 2/11. Turskan matka brittien lautaselle on pitkä. Banaania syödään kaikkialla maailmassa, mutta mikä uhkaa koitua suosikkihedelmän kohtaloksi? Miksi popcornia voi ahmia lähes loputtomasti? · 11.09.2017 Katseluaika päättynyt
Ruokaratsia areena

Ruokaratsia

Maksullinen 1/11. Ruokaratsian etsivät jäljittävät jälleen tuttujen elintarvikkeiden alkuperää tehtaissa ja tiloilla. Vaniljan kasvatuspaikka löytyy Malesiasta. Voiko edellispäivänä keitetyn riisin syöminen olla terveysriski? · 4.09.2017 Katseluaika päättynyt
Ruokaratsia: 09.04.2015 20.30 Yle Areena

Ruokaratsia: 09.04.2015 20.30

5/8. Ruokaratsian salapoliisit perehtyvät Suomessa purukumin koostumukseen. Voiko purkan huoletta nielaista? Kofeiinittoman kahvin arvoitusta ratkotaan Brasiliassa. · 9.04.2015
Ruokaratsia: 02.04.2015 20.30 Yle Areena

Ruokaratsia: 02.04.2015 20.30

4/8. Miten kaupan lihaliemikuutiot valmistetaan? Rauta on ihmisen elimistölle tärkeää, joten sitä lisätään moniin elintarvikkeisiin. Juuston nimellä myydään monenlaisia valmisteita. · 2.04.2015
Ruokaratsia: 26.03.2015 20.30 Yle Areena

Ruokaratsia: 26.03.2015 20.30

3/8. Miksi kaupoissa ei myydä kuorellisia cashewpähkinöitä? Suolavertailu selvittää, onko kalliin ja halvan tuotteen välillä eroja. Jättikatkarapujen alkuperää tutkitaan dna-testein. · 26.03.2015
Ruokaratsia: 19.03.2015 20.30 Yle Areena

Ruokaratsia: 19.03.2015 20.30

2/8. Kebab-ravintoloiden lihojen analyysi tuottaa yllättäviä tuloksia. Kulinaristien suosimat osterit saattavat sisältää ruokamyrkytystä aiheuttavia bakteereja. Miten sairastumisen riskiä voi vähentää? · 19.03.2015

TV-ohjelmat tänään