Soppa365 - Parsaa kahdella tavalla ja pikahollandaise
Kausi 1. Jakso 35/81. Parsaa kahdella tavalla ja pikahollandaise. Ah, on parsa-aika! Jos et omista perinteistä kapeaa parsakattilaa tai jos haluat vaihtelua, katso kuinka Anu Brask tekee Soppa365-keittiössä parsaa kahdella tavalla: uunissa ja pannull ·
22.11.2017
Soppa365 - Silakkapihvit juustolla sekä pikkelikurkkua
Kausi 1. Jakso 34/81. Silakkapihvit juustolla sekä pikkelikurkkua. Jos pidät silakkapihvejä tylsänä ruokana, katso Antti Lukkarin päivitys retroherkusta! Juustolla kruunattu silakka on ihanaa herkkua, jota itse tehdyt pikkelikurkut komppaavat raikkaa ·
21.11.2017
Soppa365 - Ghettosalaatti
Kausi 1. Jakso 33/81. Ghettosalaatti. Hauskojen kotivideoiden Sampo Marjomaa arvostaa eettistä ruokaa ja välttää tehotuotettuja eläinperäisiä raaka-aineita. Sampon pitkäaikainen suosikkiruoka on ghettosalaatti, joka voi sisältää melkein mitä tahansa. ·
20.11.2017
Soppa365 - Lihamureke karpalotäytteellä ja uunikasvikset
Kausi 1. Jakso 32/81. Lihamureke karpalotäytteellä ja uunikasvikset. Chrisse Aaltion lihamureke karpalotäytteellä ja uunikasviksilla on yhden pellin helppo uuniruoka. Klassinen mureke kiedotaan tällä kertaa rullalle, ja pellillä kypsyvät samaan aikaa ·
17.11.2017
Soppa365 - Levypizza Luca Platanian tapaan
Kausi 1. Jakso 31/81. Levypizza Luca Platanian tapaan. Pizze-kirjan Saku Tuomisen kanssa kirjoittanut Luca Platania on Riikka Väliahteen vieraana Soppa 365-ohjelmassa näyttämässä kädestä pitäen, kuinka kotona saa täydellistä pitsaa. Katso, opi ja tee ·
16.11.2017
Soppa365 - Vietnamilainen Banh mi -leipä
Kausi 1. Jakso 30/81. Vietnamilainen Banh mi -leipä. Ali Toppinen on street food -nero, joka tekee maailman katukeittiöherkuista kotikeittiöihin sopivia versioita. Banh mi -leipä on hyvä esimerkki siitä, kuinka arkinen voikkari kohotetaan uusiin sfää ·
15.11.2017
Soppa365 - Kesäkurpitsanauhat pinaattikastikkeella
Kausi 1. Jakso 29/81. Kesäkurpitsanauhat pinaattikastikkeella. Chrisse Aaltio tekee kesäkurpitsasta höyläten "pastaa" sekä sen kaveriksi pinaattikastiketta ja cayennerapuja. Helpon ja nopean ateriakokonaisuuden kruunaa ananaspihvi! Kotimainen lifesty ·
14.11.2017
Soppa365 - Marinoitu kasvispasta
Kausi 1. Jakso 28/81. Marinoitu kasvispasta. Riikka Väliahteen marinoitu kasvispasta on arkeen sopivan nopea ja edullinen ruoka. Tämä pasta ei kastiketta kaipaa, sillä lämpimät vihannekset imaisevat marinadin itseensä. Kotimainen lifestyleohjelma. (7 ·
13.11.2017
Soppa365 - Punajuuripataa ja vuohenjuustoa
Kausi 1. Jakso 27/81. Punajuuripataa ja vuohenjuustoa. Anu Brask tekee punajuuresta pataa, joka yllättää ja maistuu varmasti lihankin ystäville. Paistetut vuohenjuustokiekot ja balsamico trimmaavat annoksesta makuhermoja hyväilevän herkun. Soppa 365- ·
12.11.2017
Soppa365 - Karitsan karetta ja kevätkasviksia
Kausi 1. Jakso 26/81. Karitsan karetta ja kevätkasviksia. Antti Lukkari paistaa karitsan karetta ja tarjoilee sen valkoviinissä haudutettujen kevätkasviksien kanssa. Tämä annos sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Kotimainen lifestyleohjelma. (7') ·
12.11.2017
Soppa365 - Trendikäs kulhoruoka naudasta
Kausi 1. Jakso 25/81. Trendikäs kulhoruoka naudasta. Perjantain kunniaksi Chrisse Aaltio valmistaa ruoan, jota kelpaa tarjota isommallekin porukalle. Trendikkäänä kulhoruokana syntyy maapähkinänautaa ja kolmea sorttia ripotteita. Kotimainen lifestyle ·
11.11.2017
Soppa365 - Maailman paras sipulikeitto
Kausi 1. Jakso 24/81. Maailman paras sipulikeitto. Antti vie tänään sipulikeiton niin sanotusti nekstille levelille. Tämän taivaallisen keiton sipulit karamelisoidaan kahteen kertaan. Katso, ihmettele, opi ja tee perässä! Lopputulos palkitsee. Kotima ·
11.11.2017