Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 12/12. Kasvien salainen elämä. Imanolin ja Juanin kiertomatka ympäri Espanjaa huipentuu Navarraan ja sopraanon sulosäveliin. Täällä luonto on uhkeimmillaan, ihan sillä olisi sielu. Sarja jää tauolle. ·
3.04.2017
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 11/12. Onnellisempi kuin sika laitumella. Bajadosin tammimetsissä ja niityillä laiduntaa monia alkuperäisrotuja. Lehmien ja sikojen paratiisi on taannut leivän jo vuosisatoja. Ja mitä herkkuja täällä syntyykään! ·
27.03.2017
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 10/12. Pyhimysten jalanjäljissä. Juan ja Imanol etsivät henkisyyttä ja mystiikan salaisuuksia Ávilassa, sillä ihminen ei elä pelkästään leivästä. Seutu on otollinen, sillä täällä asuivat ammoin monet pyhimykset. ·
20.03.2017
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 9/12. Zaragoza: Labordetan jalanjäljissä. Reissumiehet muistelevat nimekästä muusikkoa ja matkaavat ihanuuden ääreltä toiseen: huimia makuelämyksiä, muistojen musiikkia ja kauniita maisemia. ·
13.03.2017
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 8/12. Gomeralainen ja ylpeä siitä. Yksi Kanariansaarten vähemmän tunnettuja helmiä on Gomera, jossa seikkaillaan tänään. Saarella viljellään trooppisia hedelmiä, ja siellä elää omintakeinen vihellyskieli, silbo. ·
6.03.2017
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 7/12. Asturia: Amerikan-siirtolaisten perintö. Täältä lähdettiin aikanaan Amerikkaan kultaa vuolemaan. Palaajat toivat uusia vaikutteita, mikä näkyy hyvin ruokakulttuurissa. Entä keitä täällä eli ennen ihmistä? ·
20.02.2017
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 6/12. Strawberry Fields ja kinkkua päälle. Mikä yhdistää mansikkaa ja kinkkua? Englantilaiset ihastuivat molempiin kulkiessaan Huelvan maakunnassa 1800-luvulla. Vieläkö niiden maku lumoaa niin kuin silloin? ·
13.02.2017
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 5/12. Itämaan tietäjät. Alicanten kierros tuo Juanille mieleen lapsuuden kesät. Alue on kuuluisa keittiövelhoista, jotka ovat kuin itämaantietäjät ikään. Heidän antimiaan ovat suklaa, valkosipuliöljy ja riisi. ·
6.02.2017
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 4/12. Galician jokisuistot. Aikovatko Juan ja Imanol ryhtyä merirosvoiksi? Niin kiinnostuneina he kuuntelevat tarinoita näiden vesien entisaikaisista herroista, piraateista. Meren herkut maistuvat kaikille. ·
30.01.2017
Syötävän hyvä Espanja: 23.01.2017 20.15
Kausi 1, 3/12. Maitomailla. Cantabrian maanmuodot ovat hyvin vaihtelevia. Alue on kuuluisa erityisesti maidontuotannosta ja monista kiehtovista taruista. Kellonvalaminen on perinteinen taito, joka kulkee isältä pojalle. ·
23.01.2017
Syötävän hyvä Espanja
Kausi 1, 3/12. Maitomailla. Cantabrian maanmuodot ovat hyvin vaihtelevia. Alue on kuuluisa erityisesti maidontuotannosta ja monista kiehtovista taruista. Kellonvalaminen on perinteinen taito, joka kulkee isältä pojalle. ·
23.01.2017
Syötävän hyvä Espanja: 16.01.2017 20.15
Kausi 1, 2/12. Extremaduran laaksot: Aistien valtakunta. Keväisin Jerten ja La Veran laaksot pursuavat elinvoimaa, ja kukat puhkeavat loistoonsa. Juan ja Imanol tutkailevat paikallisia herkkuja. ·
16.01.2017