Osa 3/8. Gotlanti. Kesäkuinen Gotlanti kutsuu varhaissadon ääreen. Kalaa ja lihaa rakastava Michael saa tehtäväkseen valmistaa kasvisaterian kokki Luqaz Ottossonin kanssa. (U) ·
28.05.2019
Osa 2/8. Ribe. Perinteistä ruokaa uudella tavalla. Jyllannin länsirannikolla Riben kaupungissa Michael ja Sonja saavat nauttia merestä ja viikinkihengestä. T: Jokowski. svenska.yle.fi/stromso (U) ·
28.05.2019
Osa 5/8: Göteborg. Meren antimet. Sonja ja Michael käyvät nostalgiamatkalla Göteborgissa. Michaelin entinen opettaja, mestarikokki Leif Mannerström haastetaan laittamaan kalaruokaa. T: Jokowski. svenska.yle.fi/stromso (U) ·
28.05.2019
Osa 7/8: Lofootit. Matka Lofooteille on aina ollut Michaelin haaveena. Ann-Karin omistaa Skrovan saaren ainoan ravintolan. Hän opastaa Michaelia turskaherkkujen laitossa. Tuotanto: Jokowski. svenska.yle.fi/stromso (U) ·
28.05.2019
Osa 1/8. Ahvenanmaa. Luonnosta lautaselle. Lähiruokaa Michael Björklundin kotiseudulta. Ruokamatka Michael Björklundin ja Sonja Kailassaaren johdolla. Tuotanto: Jokowski. svenska.yle.fi/stromso (U) ·
28.05.2019
6/8: Pohjanmaa. "Niin kauan kuin on metsää ja peltoja, on ruokaa." Lasse Forsman, Minna Östman ja Anna Aromäki laittavat ruokaa, josta on myös silmäniloa. T: Jokowski. svenska.yle.fi/stromso (U) ·
28.05.2019
Osa 4/8. Itä-Uusimaa. Viljaherkkuja joka lähtöön. Michael Björklund tuntee viljat, mutta tunteeko joku ne vielä paremmin? Tuotanto: Jokowski. svenska.yle.fi/stromso (U) ·
28.05.2019
8/8: Rovaniemi. Lappilaisia herkkuja Rovaniemellä. Michael ja Matias ottavat kiinni poroja ja tapaavat lappilaiskokki Tero Mäntykankaan. Vuodelta 2010. (U) ·
16.12.2016
7/8: Fyn. Oluen maistelua ja valmistusta fyniläisessä mikropanimossa. Ankkajahtia ja sunnuntaipäivällistä elämän leppoistajien paratiisissa Strynössä. Vuodelta 2010. (U) ·
8.12.2016
6/8: Finngrund. Ruokalistalla on muun muassa graavattua haukea, tuhkasärkeä ja kokeellista lammasta. Tapaamme Anki Lindemanin talvisessa saaristossa Vaasan liepeillä. Vuodelta 2010. (U) ·
1.12.2016
5/8: Bergen. Matias ja Michael sukeltavat äyriäisiä Bergenissä ja valmistavat ruokaa lähiruokakokki Hanne Frostan kanssa Hardangerissa. Vuodelta 2010. (U) ·
24.11.2016