Saaristoruokaa
Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen ·
21.06.2017
Saaristoruokaa
Pursiseuran herkkuja. Harri Syrjänen vie katsojat tällä kertaa Turkuun, jossa pursiseuran ravintola tarjoaa herkkuja Ruissalossa. Sen jälkeen pistäydytään Turun torilla. Saaristokeittössä valmistuu mm. kevätkananpoikaa. ·
21.06.2017
Saaristoruokaa
Kausi 2, 9/10. Harri suuntaa veneensä kohti Naantalia, yhtä Suomen hienoimmista kesäkaupungeista. Lounasta nautitaan aurinkoisessa rantaravintolassa, jonka jälkeen suunnataan torille, josta mukaan otetaan mm. tuoreita herneitä. Saaristokeittiössä val ·
14.06.2017
Saaristoruokaa
Saariston savukalaa. Harri Syrjäsen kanssa käydään maistelemassa saariston herkkuja ravintola Fyrenissä Nauvossa ja tutustutaan kalasavustamon toimintaan. Saaristokeittiössä valmistuu tällä kertaa mm. kalakeittoa. ·
14.06.2017
Saaristoruokaa
Kausi 2, 8/10. Harri suuntaa tässä jaksossa itäisen Suomenlahden pääkaupunkiin Kotkaan. Lounasta nautitaan klassisessa Kotkan venekerhon ravintolassa, jonka jälkeen haetaan tuoreita vihanneksia Kotkan torilta. Saaristokeittiössä valmistuu lampaan pot ·
7.06.2017
Saaristoruokaa
Parasta parsaa Nauvosta. Ulkosaariston Berghamnissa Harrille katetaan lounas rantakallioille. Sieltä suunnataan Nauvoon hakemaan parsaa. Saaristokeittiössä laitetaan mm. halstrattua parsaa. ·
7.06.2017
Saaristoruokaa
Kausi 2, 7/10. Saaristosta löytyy myös pienpanimoita. Harri nauttii tässä jaksossa ensin ahvenanmaalaisen panimon ravintolassa herkullisen lounaan. Tämän jälkeen tutustutaan panimon toimintaan ja saadaan mukaan olutta, jota käytetään saaristokeittiön ·
31.05.2017
Saaristoruokaa
Peruna on saaristoruokaa ihan oikeaa. Harrin makumatka saaristoon alkaa Jakobshamnin vierasvenesataman kesäravintolasta. Sieltä lähdetään maatilalle hakemaan perunaa. Saaristokeittiössä laitetaan keittoa. ·
31.05.2017
Saaristoruokaa
Kausi 2, 6/10. Harrin saaristomatka alkaa tällä kertaa Naantalista. Saaristolaishenkinen lounas nautitaan Naantalin perinteikkäällä Kaivohuoneella. Ruoanhakumatka suuntautuu tämän jälkeen Taivassaloon, josta noudetaan viljelijältä tuoreita yrttejä. S ·
24.05.2017
Saaristoruokaa
Saariston pääkaupungin makuja. Harri Syrjänen suuntaa veneen keulan tällä kertaa Turkuun. Makumatka aloitetaan yhdestä Turun parhaimmista ravintoloista. Turun kauppahallissa katsellaan saaristolaistuotteita. Saaristokeittiössä laitetaan tänään kalaa. ·
24.05.2017
Saaristoruokaa
Kausi 2, 4/10. Ahvenanmaa on kuuluisa omenatarhoistaan. Ja missä kasvatetaan omenaa, siellä tehdään mehua. Harri käy ensin lounastamassa Maarianhaminan perinteikkäässä pursiseuran ravintolassa ja suuntaa tämän älkeen tutustumaan ahvenanmaalaiseen ome ·
17.05.2017
Saaristoruokaa
Herkkuja Nauvon torilta. Harri Syrjäsen kanssa käydään tänään saaristoravintolassa Airistolla. Sieltä matka jatkuu Nauvon torille, josta haetaan tuoreita vihanneksia. Niiden seuraksi kokataan saarikeittiössä possua. ·
17.05.2017