Kausi 1. Jakso 6/6. Mestarin muistolle. Harvat pääsevät edustamaan maataan maailman arvostetuimpaan kokkikilpailuun. Mikä on Bocuse d'Orin merkitys kokin uralle? Miksi siellä menestyminen on tärkeää? Viimeisen keittiövuoron saa taidokas huippukokki I ·
18.04.2022
Kausi 1. Jakso 5/6. Taideteos lautasella. Maailman arvostetuimmassa kokkikilpailussa, Bocuse d'Orissa, annokset ovat kuin taideteoksia. Esillepano hipoo magiaa, mutta miten ideat annoksiin syntyvät? Mikä asettelussa on tärkeää? Maailmalla mainetta ni ·
11.04.2022
Kausi 1. Jakso 4/6. Meno kuin moukarihäkissä. Maailman arvostetuimmassa ja vaativimmassa kokkikilpailussa myös tunnelma on huipussaan. Miten hermot pidetään kurissa, kun keittiö viedään keskelle yleisön pauhua? Hurmos ja henki on huipussaan, kun jaks ·
4.04.2022
Kausi 1. Jakso 3/6. Tuomaripeliä. Maailman arvostetuimman kokkikilpailun tuomaristo on isossa roolissa jopa kilpailijoiden tulevaisuuden kannalta. Mitä kisassa olleet huippukokit miettivät? Jakson päätähti on pitkän linjan huippukokki Petteri Luoto. ·
28.03.2022
Kausi 1. Jakso 2/6. Suomen uusi toivo. Maailman vaativimpaan kokkikilpailuun pitää valmistautua huippu-urheilijan tarkkuudella, aikaa ja vaivaa säästämättä. Kuinka kovaa harjoittelu on ja mitä uhrauksia se vaatii? Tämän jakson taideteosta lähentelevä ·
21.03.2022
Kausi 1. Jakso 1/6. Kokkien Olympialaiset. Minkälainen on maailman vaativin ja arvostetuin kokkikilpailu? Tässä ohjelmassa suomalaiset tähtikokit puhuvat rakkaudestaan ruokaan ja intohimosta olla maailman paras. Jakson annos syntyy Tommi Tuomisen tai ·
14.03.2022