Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström matkaa italialaisen ruokakulttuurin juurille. Tällä kertaa hän on Kalabrian vuorilla, saapasmaan varpaassa. Kuinka Serrastrettan kylässä valmistetaan perinteistä pääsiäisruokaa? (U) ·
8.06.2017
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström tapaa rokista ja moottoripyöristä pitävän majatalonpitäjä-kokin Catia Solarin. Millainen on Catian vihreä keittiö, ja miten hän valmistaa argentiinalaisperäistä assadoa, uunissa paistettua häränrintaa? (U) ·
7.06.2017
Aistit avoinna Italiaan
Firenzestä etelään sijaitsevalla viinitilalla äiti kahden tyttärensä kanssa on saanut ihmeitä aikaan. He ovat onnistuneet nostamaan tilansa viinin maailman huippuviinien joukkoon. (U) ·
6.06.2017
Aistit avoinna Italiaan
Valli Tortonesi on Italian idyllistä mutta autioituvaa maaseutua. Siellä Bo Hagström tapaa naiskolmikon, jolla on oma maatilamatkailuyritys. Lähes kaikki ruoka saadaan omalta tilalta ja lähimetsistä. (U) ·
5.06.2017
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström matkaa Piemonteen tapaamaan kolmea sisarta, joiden pastamyymälän myyntivalttina on isoäidin reseptin mukaan tehty ravioli. Bo tapaa myös slow food -liikkeen pioneerin. (U) ·
2.06.2017
Aistit avoinna Italiaan
Tänään Bo Hagström tapaa pienessä kylässä asuvan Rosa Cucchiellan, joka on saanut majatalonsa kannattamaan muuttotappiosta kärsivällä seudulla. Rosan menestyksen takana on itse tehty pasta. (U) ·
1.06.2017
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström jatkaa matkojaan italialaisen elämänmenon ja ruokakulttuurin jäljillä ja tapaa keittiön hiljaisia sankarittaria, joissa palaa sammumaton intohimo ruokaan. Matka alkaa Napolin liepeiltä. (U) ·
31.05.2017
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagströmin kohde on tällä kertaa Salinan pieni saari, jonka maalaukselliset maisemat ovat tuttuja myös elokuvista. Saaren merkittävin tulonlähde on villinä kasvava kapris. (U) ·
30.05.2017
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström vierailee Capraialla, Välimeren legendaarisella vankilasaarella. Kalaa ja äyriäisiä on viljalti tarjolla, mutta Bo pääsee maistamaan myös kalastajamuijan spagettia. (U) ·
29.05.2017
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström vierailee Ponzan saarilla kievarinpitäjä Beppen luona ja pääsee maistamaan pastan lisäksi myös merisairauteen tepsivää voileipää. (U) ·
26.05.2017
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström tutustuu Ischian tuliperäiseen saareen ja Riccardon trattoriaan. Riccardolla on kahdeksan lasta, ja hän on yksi turistisaaren monista kaniininkasvattajista. (U) ·
25.05.2017
Aistit avoinna Italiaan
Bo Hagström vierailee aluksi Palermon lähistöllä sijaitsevalla maatilalla. Millaista on sisilialainen köyhäinruoka, kun keittiössä häärii aito kreivi? (U) ·
24.05.2017