Aistit avoinna


Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström matkaa italialaisen ruokakulttuurin juurille. Tällä kertaa hän on Kalabrian vuorilla, saapasmaan varpaassa. Kuinka Serrastrettan kylässä valmistetaan perinteistä pääsiäisruokaa? (U) · 8.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström tapaa rokista ja moottoripyöristä pitävän majatalonpitäjä-kokin Catia Solarin. Millainen on Catian vihreä keittiö, ja miten hän valmistaa argentiinalaisperäistä assadoa, uunissa paistettua häränrintaa? (U) · 7.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Firenzestä etelään sijaitsevalla viinitilalla äiti kahden tyttärensä kanssa on saanut ihmeitä aikaan. He ovat onnistuneet nostamaan tilansa viinin maailman huippuviinien joukkoon. (U) · 6.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Valli Tortonesi on Italian idyllistä mutta autioituvaa maaseutua. Siellä Bo Hagström tapaa naiskolmikon, jolla on oma maatilamatkailuyritys. Lähes kaikki ruoka saadaan omalta tilalta ja lähimetsistä. (U) · 5.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström matkaa Piemonteen tapaamaan kolmea sisarta, joiden pastamyymälän myyntivalttina on isoäidin reseptin mukaan tehty ravioli. Bo tapaa myös slow food -liikkeen pioneerin. (U) · 2.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Tänään Bo Hagström tapaa pienessä kylässä asuvan Rosa Cucchiellan, joka on saanut majatalonsa kannattamaan muuttotappiosta kärsivällä seudulla. Rosan menestyksen takana on itse tehty pasta. (U) · 1.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström jatkaa matkojaan italialaisen elämänmenon ja ruokakulttuurin jäljillä ja tapaa keittiön hiljaisia sankarittaria, joissa palaa sammumaton intohimo ruokaan. Matka alkaa Napolin liepeiltä. (U) · 31.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagströmin kohde on tällä kertaa Salinan pieni saari, jonka maalaukselliset maisemat ovat tuttuja myös elokuvista. Saaren merkittävin tulonlähde on villinä kasvava kapris. (U) · 30.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström vierailee Capraialla, Välimeren legendaarisella vankilasaarella. Kalaa ja äyriäisiä on viljalti tarjolla, mutta Bo pääsee maistamaan myös kalastajamuijan spagettia. (U) · 29.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström vierailee Ponzan saarilla kievarinpitäjä Beppen luona ja pääsee maistamaan pastan lisäksi myös merisairauteen tepsivää voileipää. (U) · 26.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström tutustuu Ischian tuliperäiseen saareen ja Riccardon trattoriaan. Riccardolla on kahdeksan lasta, ja hän on yksi turistisaaren monista kaniininkasvattajista. (U) · 25.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström vierailee aluksi Palermon lähistöllä sijaitsevalla maatilalla. Millaista on sisilialainen köyhäinruoka, kun keittiössä häärii aito kreivi? (U) · 24.05.2017

TV-ohjelmat tänään