Bo Hagströmin retket italialaisen elämänmenon ja ruokakulttuurin parissa jatkuvat. Tänään hän on kummisetien jäljillä. Millaisia kytköksiä mafian ja ruuan välillä oikein onkaan? (U) ·
23.05.2017
Etsiessään jälkiä Italian muinaisten kansojen keittiöistä Bo Hagström tutustuu tänään Liguriassa hyvien makujen yliopistoon ja viinitarhojen Pucciniin. (U) ·
22.05.2017
Etsiessään jälkiä Italian muinaisten kansojen keittiöistä Bo Hagström tutustuu tänään ladiineihin. Alppiruusujen ihailun lomassa Bo pääsee aistimaan myös juuston vahvoja aromeja. (U) ·
19.05.2017
Etsiessään jälkiä Italian muinaisten kansojen keittiöistä Bo Hagström tutustuu tänään kimbrien entisiin asuinalueisiin ja maistelee kermaista risottoa ja herkullista pikkuporsasta. (U) ·
18.05.2017
Etsiessään jälkiä Italian muinaisten kansojen keittiöistä Bo Hagström tutustuu tänään oksitaanien historiaan ja maistelee lampaanpaistia ja sardelleja lammaspaimenten laaksossa. (U) ·
17.05.2017
Bo Hagström jatkaa ruokamatkojaan Italiassa. Tänään hän etsii merkkejä alueella muinoin asuneiden kansojen keittiöistä Liguriasta. Miltä maistuu perinteinen lampaanjuusto ja köyhän väen perusruoka? (U) ·
16.05.2017
Bo Hagström jatkaa ruokamatkojaan Italiassa. Tänään hän etsii jälkiä alueella muinoin asuneiden friulien keittiöstä ja pääsee maistelemaan avotulella paistettua polentaa ja U2-bändin lempiviiniä. (U) ·
15.05.2017
Luolakansan kuulut juustot. Alppilaakso, jossa gorgonzola syntyi. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
11.05.2017
Paimenien keittiö Sardiniassa. Juhlat majassa, tarjolla kokonaisena paistettua vuohen karitsaa. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
10.05.2017
Lounaalla etruskien kanssa. Toscanalaisessa vuoristokylässä juhlitaan koko yö. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
9.05.2017
Mussolinin maajussit. Aito italialainen sunnuntailounas maalaistalossa. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
8.05.2017
Äyriäisjuhlat korossa. Kohtaaminen kalastajien ja viinitilallisten kanssa Italian saappaan korossa. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
5.05.2017