Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierilee Orvietossa, jonka asukkaat ovat vannoutuneita pikaruuan vastustajia. (U) ·
4.05.2017
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän saa maistaakseen säveltäjä Giuseppe Verdin lempikinkkua ja tutustuu balsamiviinietikan saloihin. (U) ·
3.05.2017
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Kuinka aito parmesaani valmistetaan? Reggion lähistöllä oleva juustomestari tietää niksit, sillä perinne ulottuu tuhannen vuoden taakse. (U) ·
2.05.2017
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierailee pienen vuoristokylän tryffelimarkkinoilla, jossa on myynnissä harvinaisia ja huippukalliita valkoisia tryffeleitä. (U) ·
1.05.2017
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän tutustuu Marchessa perinteisiin lampaanmaitojuustoihin ja Urbinossa ikivanhaan tapaan tehtyyn polentaan. (U) ·
28.04.2017
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Rakkautta, papuja ja oliiveja, terveyttä omasta apteekista, unohtamatta tietenkään Toscanan kuuluisaa kinkkua. (U) ·
27.04.2017
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Hän näki Napolin - ja sai idean. Miten köyhän väen ruuasta tuli terveysruokaa? (U) ·
26.04.2017
Italian kulttuuria ja historiaa hyvän viinin ja ruoan kera. Eurooppalaisen ruokakulttuurin juuria voi hyvällä syyllä etsiä Firenzestä. Sikäläisessä ravintolassa valmistetaan ruokaa samalla tavalla kuin 600 vuotta sitten. (U) ·
25.04.2017
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Miten tehdään omin päin viinimatka Chiantiin ja mitä herkkuja löytyykään Firenzen kauppahallista? (U) ·
24.04.2017
Kausi
6
6.4.2015
Poistuu: 20.4.2015 klo 18:25
1429543500
1533403
Kilpailijat valmistavat Heston Blumenthalin inspiroimana ruokaa kaikille aisteille. Yhdellä kilpailijat muistot nouse ·
6.04.2015