Aistit


Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström tutustuu juurevien talonpoikien maanläheiseen keittöön. Italiassa on voimistunut liike, joka korostaa ympäristö- ja ilmastokysymysten sekä luonnon huomioimista. (U) · 16.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström tutustuu pitkäikäisten kylään, Campodimeleen. Pelkkä vuoristoilma ei selitä asukkaiden alhaisia kolesteroliarvoja. Mitä kyläläiset syövät? (U) · 15.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström tutustuu sardinialaiseen ruokakulttuuriin Sant'Antiocon saarella. Saaren ruokaperinteisissä näkyy pohjoisafrikkalaisia vaikutteita. Millainen onkaan kalan, leivän ja viinin kolmiyhteys? (U) · 14.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström vierailee tänään Basilikatan maakunnassa, jonka erikoisherkkuihin kuuluvat metsäsienet ja tryffelit. Alueen lihakauppiailla ja viinitilallisilla on omat mainiot erikoisuutensa. (U) · 13.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström matkaa Adrianmeren rannikolle Portonovoon, jossa kalastus on monen perheen pääelinkeino. Läheisellä riutalla elää erikoisia simpukoita, ja Bo pääsee mukaan simpukkasesongin avaukseen. (U) · 12.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Napolista 130 kilometriä etelään sijaitsee vanha keskiaikainen Castellabaten linna. Bo Hagström saa maistaakseen latva-artisokkia ja vuohenjuustoa sekä Tyrrhenanmerestä pyydystettyjä kaloja. (U) · 9.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström matkaa italialaisen ruokakulttuurin juurille. Tällä kertaa hän on Kalabrian vuorilla, saapasmaan varpaassa. Kuinka Serrastrettan kylässä valmistetaan perinteistä pääsiäisruokaa? (U) · 8.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström tapaa rokista ja moottoripyöristä pitävän majatalonpitäjä-kokin Catia Solarin. Millainen on Catian vihreä keittiö, ja miten hän valmistaa argentiinalaisperäistä assadoa, uunissa paistettua häränrintaa? (U) · 7.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Firenzestä etelään sijaitsevalla viinitilalla äiti kahden tyttärensä kanssa on saanut ihmeitä aikaan. He ovat onnistuneet nostamaan tilansa viinin maailman huippuviinien joukkoon. (U) · 6.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Valli Tortonesi on Italian idyllistä mutta autioituvaa maaseutua. Siellä Bo Hagström tapaa naiskolmikon, jolla on oma maatilamatkailuyritys. Lähes kaikki ruoka saadaan omalta tilalta ja lähimetsistä. (U) · 5.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström matkaa Piemonteen tapaamaan kolmea sisarta, joiden pastamyymälän myyntivalttina on isoäidin reseptin mukaan tehty ravioli. Bo tapaa myös slow food -liikkeen pioneerin. (U) · 2.06.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Tänään Bo Hagström tapaa pienessä kylässä asuvan Rosa Cucchiellan, joka on saanut majatalonsa kannattamaan muuttotappiosta kärsivällä seudulla. Rosan menestyksen takana on itse tehty pasta. (U) · 1.06.2017

TV-ohjelmat tänään