Bo Hagström jatkaa matkojaan italialaisen elämänmenon ja ruokakulttuurin jäljillä ja tapaa keittiön hiljaisia sankarittaria, joissa palaa sammumaton intohimo ruokaan. Matka alkaa Napolin liepeiltä. (U) ·
31.05.2017
Bo Hagströmin kohde on tällä kertaa Salinan pieni saari, jonka maalaukselliset maisemat ovat tuttuja myös elokuvista. Saaren merkittävin tulonlähde on villinä kasvava kapris. (U) ·
30.05.2017
Bo Hagström vierailee Capraialla, Välimeren legendaarisella vankilasaarella. Kalaa ja äyriäisiä on viljalti tarjolla, mutta Bo pääsee maistamaan myös kalastajamuijan spagettia. (U) ·
29.05.2017
Bo Hagström vierailee Ponzan saarilla kievarinpitäjä Beppen luona ja pääsee maistamaan pastan lisäksi myös merisairauteen tepsivää voileipää. (U) ·
26.05.2017
Bo Hagström tutustuu Ischian tuliperäiseen saareen ja Riccardon trattoriaan. Riccardolla on kahdeksan lasta, ja hän on yksi turistisaaren monista kaniininkasvattajista. (U) ·
25.05.2017
Bo Hagström vierailee aluksi Palermon lähistöllä sijaitsevalla maatilalla. Millaista on sisilialainen köyhäinruoka, kun keittiössä häärii aito kreivi? (U) ·
24.05.2017
Bo Hagströmin retket italialaisen elämänmenon ja ruokakulttuurin parissa jatkuvat. Tänään hän on kummisetien jäljillä. Millaisia kytköksiä mafian ja ruuan välillä oikein onkaan? (U) ·
23.05.2017
Etsiessään jälkiä Italian muinaisten kansojen keittiöistä Bo Hagström tutustuu tänään Liguriassa hyvien makujen yliopistoon ja viinitarhojen Pucciniin. (U) ·
22.05.2017
Etsiessään jälkiä Italian muinaisten kansojen keittiöistä Bo Hagström tutustuu tänään ladiineihin. Alppiruusujen ihailun lomassa Bo pääsee aistimaan myös juuston vahvoja aromeja. (U) ·
19.05.2017
Etsiessään jälkiä Italian muinaisten kansojen keittiöistä Bo Hagström tutustuu tänään kimbrien entisiin asuinalueisiin ja maistelee kermaista risottoa ja herkullista pikkuporsasta. (U) ·
18.05.2017
Etsiessään jälkiä Italian muinaisten kansojen keittiöistä Bo Hagström tutustuu tänään oksitaanien historiaan ja maistelee lampaanpaistia ja sardelleja lammaspaimenten laaksossa. (U) ·
17.05.2017
Bo Hagström jatkaa ruokamatkojaan Italiassa. Tänään hän etsii merkkejä alueella muinoin asuneiden kansojen keittiöistä Liguriasta. Miltä maistuu perinteinen lampaanjuusto ja köyhän väen perusruoka? (U) ·
16.05.2017