Aistit


Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström jatkaa ruokamatkojaan Italiassa. Tänään hän etsii jälkiä alueella muinoin asuneiden friulien keittiöstä ja pääsee maistelemaan avotulella paistettua polentaa ja U2-bändin lempiviiniä. (U) · 15.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Luolakansan kuulut juustot. Alppilaakso, jossa gorgonzola syntyi. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) · 11.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Paimenien keittiö Sardiniassa. Juhlat majassa, tarjolla kokonaisena paistettua vuohen karitsaa. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) · 10.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Lounaalla etruskien kanssa. Toscanalaisessa vuoristokylässä juhlitaan koko yö. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) · 9.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Mussolinin maajussit. Aito italialainen sunnuntailounas maalaistalossa. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) · 8.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Äyriäisjuhlat korossa. Kohtaaminen kalastajien ja viinitilallisten kanssa Italian saappaan korossa. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) · 5.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierilee Orvietossa, jonka asukkaat ovat vannoutuneita pikaruuan vastustajia. (U) · 4.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän saa maistaakseen säveltäjä Giuseppe Verdin lempikinkkua ja tutustuu balsamiviinietikan saloihin. (U) · 3.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Kuinka aito parmesaani valmistetaan? Reggion lähistöllä oleva juustomestari tietää niksit, sillä perinne ulottuu tuhannen vuoden taakse. (U) · 2.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierailee pienen vuoristokylän tryffelimarkkinoilla, jossa on myynnissä harvinaisia ja huippukalliita valkoisia tryffeleitä. (U) · 1.05.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän tutustuu Marchessa perinteisiin lampaanmaitojuustoihin ja Urbinossa ikivanhaan tapaan tehtyyn polentaan. (U) · 28.04.2017
Aistit avoinna Italiaan areena

Aistit avoinna Italiaan

Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Rakkautta, papuja ja oliiveja, terveyttä omasta apteekista, unohtamatta tietenkään Toscanan kuuluisaa kinkkua. (U) · 27.04.2017

TV-ohjelmat tänään