Bo Hagström jatkaa ruokamatkojaan Italiassa. Tänään hän etsii jälkiä alueella muinoin asuneiden friulien keittiöstä ja pääsee maistelemaan avotulella paistettua polentaa ja U2-bändin lempiviiniä. (U) ·
15.05.2017
Luolakansan kuulut juustot. Alppilaakso, jossa gorgonzola syntyi. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
11.05.2017
Paimenien keittiö Sardiniassa. Juhlat majassa, tarjolla kokonaisena paistettua vuohen karitsaa. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
10.05.2017
Lounaalla etruskien kanssa. Toscanalaisessa vuoristokylässä juhlitaan koko yö. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
9.05.2017
Mussolinin maajussit. Aito italialainen sunnuntailounas maalaistalossa. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
8.05.2017
Äyriäisjuhlat korossa. Kohtaaminen kalastajien ja viinitilallisten kanssa Italian saappaan korossa. Bo Hagström suuntaa kyökin kautta historiaan uudella matkallaan Välimeren ruoan makuihin ja tuoksuihin. (U) ·
5.05.2017
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierilee Orvietossa, jonka asukkaat ovat vannoutuneita pikaruuan vastustajia. (U) ·
4.05.2017
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän saa maistaakseen säveltäjä Giuseppe Verdin lempikinkkua ja tutustuu balsamiviinietikan saloihin. (U) ·
3.05.2017
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Kuinka aito parmesaani valmistetaan? Reggion lähistöllä oleva juustomestari tietää niksit, sillä perinne ulottuu tuhannen vuoden taakse. (U) ·
2.05.2017
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän vierailee pienen vuoristokylän tryffelimarkkinoilla, jossa on myynnissä harvinaisia ja huippukalliita valkoisia tryffeleitä. (U) ·
1.05.2017
Bo Hagström jatkaa retkiään aitojen Italian makujen juurille. Tänään hän tutustuu Marchessa perinteisiin lampaanmaitojuustoihin ja Urbinossa ikivanhaan tapaan tehtyyn polentaan. (U) ·
28.04.2017
Italian kulttuuria ja historiaa hyvällä viinillä ja ruualla höystettynä. Rakkautta, papuja ja oliiveja, terveyttä omasta apteekista, unohtamatta tietenkään Toscanan kuuluisaa kinkkua. (U) ·
27.04.2017