Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 5: Lampaanlapaa ja currya
Pääateriana on lampaanlapaa lisäkkeineen, ja tähteistä pyöräytetään pieniä marokkolaisia pastilla-piiraita. Jaksossa opetetaan keittiön järjestelmällisyyttä ruoan hamstraajille, ja pikainen pikkelssin perusohje estää tuhlaamasta vihanneksia. Kuiva le ·
8.05.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 4: Uunibroileria ja kebabvartaita
Pääateriana on kokonainen uunibroileri lisäkkeineen, ja tähteistä Jamie hauduttelee kanamuhennosta mykyjen kera. Jaksossa opetetaan, kuinka hedelmien ja vihannesten tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie pyöräyttää kukkakaaligratiinia ja näyttää, kuin ·
7.05.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 2: Lapapaistia ja kasviscurrya
Pääateriana on possun lapapaistia lisäkkeineen, ja tähteet taipuvat Jamien käsissä dim sum -nyyteiksi. Jaksossa neuvotaan myös, kuinka lihan tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie taituroi kotoisaa lihamureketta spagetin kera ja näyttää, että itse teh ·
2.05.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 1: Rintapaistia ja pannupizzaa
Pääateriana on naudan rintapaistia lisäkkeineen, ja tähteistä Jamie taikoo paistettua riisiä korealaisittain. Jaksossa neuvotaan myös, kuinka yrttien tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie kokkaa kalapiirasta ja pyöräyttää helppoa pannupizzaa perjanta ·
1.05.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 3: Uunilohta ja hampurilaisia
Pääateriana on uunilohta peruna- ja vihersalaatin kera, ja tähteistä Jamie tekee lohi-filopiiraan. Jaksossa neuvotaan, kuinka leivän haaskausta voi vähentää. Lisäksi Jamie tarjoaa kanansiipiä paistetun riisin kera ja vääntää helpon ja nopean lammasha ·
30.04.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 6: Sianpotkaa ja kalapullia
Pääateriana on patapaisti savustetusta sianpotkasta. Samassa lämmössä muhii kypsäksi myskikurpitsa, joka katoaa pinaatin kera rotolo-pastarulliin. Jaksossa vinkataan, kuinka salaatti ei mene hukkaan. Lisäksi Jamie paneutuu pihvilihojen salaisuuksiin ·
18.04.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 5: Lampaanlapaa ja currya
Pääateriana on lampaanlapaa lisäkkeineen, ja tähteistä pyöräytetään pieniä marokkolaisia pastilla-piiraita. Jaksossa opetetaan keittiön järjestelmällisyyttä ruoan hamstraajille, ja pikainen pikkelssin perusohje estää tuhlaamasta vihanneksia. Kuiva le ·
8.04.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 4: Uunibroileria ja kebabvartaita
Pääateriana on kokonainen uunibroileri lisäkkeineen, ja tähteistä Jamie hauduttelee kanamuhennosta mykyjen kera. Jaksossa opetetaan, kuinka hedelmien ja vihannesten tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie pyöräyttää kukkakaaligratiinia ja näyttää, kuin ·
4.04.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 3: Uunilohta ja hampurilaisia
Pääateriana on uunilohta peruna- ja vihersalaatin kera, ja tähteistä Jamie tekee lohi-filopiiraan. Jaksossa neuvotaan, kuinka leivän haaskausta voi vähentää. Lisäksi Jamie tarjoaa kanansiipiä paistetun riisin kera ja vääntää helpon ja nopean lammasha ·
28.03.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat - Jakso 2: Lapapaistia ja kasviscurrya
Pääateriana on possun lapapaistia lisäkkeineen, ja tähteet taipuvat Jamien käsissä dim sum -nyyteiksi. Jaksossa neuvotaan myös, kuinka lihan tuhlausta voi vähentää. Lisäksi Jamie taituroi kotoisaa lihamureketta spagetin kera ja näyttää, että itse teh ·
21.03.2018
Katseluaika päättynyt
Jamie Oliverin säästöateriat
Nyt kierretään maailmaa! Tarjolla on kana-chorizopaellaa sekä lihapullat polentan ja alla Norma -kastikkeen kera. Possupaistin tähteistä Jamie pyöräyttää kaksi katuruokaa, vietnamilaiset bánh mì -leivät ja meksikolaiset tacot. Jakson pikaruokana on k ·
1.10.2016
Jamie Oliverin säästöateriat
Jamie aloittaa uuden kauden pirteillä itämaisilla mauilla. Pöytään ilmestyy piri piri -possua ja naurettavan nopeat nuudelit, ja tähteeksi jääneestä lampaasta Jamie taikoo biriyania ja nuudelisalaattia. Lisäksi saadaan gratinoituja simpukoita ja toma ·
24.09.2016