4/8. Australian rannikolla Rachel hyppää simpukanpyyntialuksen kyytiin ja vierailee läheisellä maatilalla opettelemassa vuohen lypsämistä. Vuohenjuustoherkkujen lisäksi kokkaillaan simpukoita kolmella eri tavalla. ·
10.01.2017
3/8. Rachel kokkaa uunipaahdettua brie-juustoa ja kasvisalkupalalautasen ja piipahtaa croissant-kahvilassa. Moni melbournelainen ruoka perustuu lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin, ja nyt tutustutaan viikunaherkkuihin. ·
3.01.2017
2/8. Melbournen ruokakulttuurissa perinteet ovat pinnalla, ja trendi näkyy myös satavuotiaassa maitobaarissa. Kokki Rachel laittaa mausteista mangokanaa legendaarisen aussikokin, Margaret Fultonin, lapsenlapsen kanssa. ·
20.12.2016
1/8. Matkustelua ja ruokaa rakastava lontoolaiskokki suuntaa Australiaan, jossa hänen tukikohtanaan kahdeksan viikon ajan on monikulttuurinen Melbourne. Miten kaupungin maine 140 kansan sulatusuunina näkyy lautasella? ·
13.12.2016
10/10. Barcelonassa lontoolaiskokki nauttii aamiaisen paksun kaakaon kera ja tutustuu uudentyyppiseen tapas-ravintolaan. Kotikeittiössään hän valmistaa oman versionsa churro-munkeista sekä suklaa-viikunatryffeleitä. ·
6.12.2016
9/10. Kokki Rachel tutustuu nyt Nizzan ruokakulttuuriin ja oppii valmistamaan kikhernejauhoista paikallista suosikkia, ohutta socca-leipää. Kotonaan hän kokkaa mm. turskaa kasvisgratiinin kera. ·
29.11.2016
8/10. Ruotsin saaristossa lontoolaiskokki Rachel pääsee kokeilemaan kalaonneaan ja grillaamaan kalaa avotulella. Kotonaan hän tekee voileipäkakkua ja metsäsienikeittoa kalapullien kera. ·
22.11.2016
7/10. Kokki Rachel palaa suosikkikaupunkiinsa Napoliin. Pizzan kotikaupungissa on tietenkin päästävä pizzalle, lisäksi Rachel valmistaa kotikeittiössään ricotta- ja gorgonzolajuustotäytteisiä leivonnaisia ja jäätelöä. ·
15.11.2016
6/10. Rauhalliselle Prinssien saarelle voi paeta hetkeksi Istanbulin hälyistä suurkaupunkielämää. Brittikokki Rachel opettelee turkkilaista ruuanlaittoa ja valmistaa mm. simpukkamezeä ja pistaasi-jugurttikakkua. ·
8.11.2016
5/10. Kokki Rachel matkaa Tukholmaan tutkiakseen skandinaavisia ruokatrendejä ja leivontaperinteitä. Kotonaan hän leipoo puolukkamarsipaanitorttua sekä tekee oman versionsa perinteisestä pohjoismaisesta kanelipullasta. ·
1.11.2016
4/10. Provencessa kokki Rachel kyläilee juustontekijän luona ja oliivilehdoissa. Ystävä opettaa hänet valmistamaan perinteistä tarte tatin -omanapiirakkaa, lisäksi kokkaillaan mm. kananpoikaa paahdetun fenkolin kera. ·
25.10.2016
3/10. Costa Bravassa Koillis-Espanjassa syödään paljon merikalaa, ja ruoka valmistetaan puilla lämmitettävässä uunissa. Rachel kokkaa paellaa merenelävistä ja kehittää oman versionsa crema catalana -jälkiruuasta. ·
18.10.2016