Puutarhassa tuoksuu ruoka
Jörgen Skouboe ja Anne Hjernöe avaavat puutarhakauden. Jörgenin portulakka ja krassi kelpaavat hyvin Annen äyriäissalaatin seuraksi. Entä millainen on puupinoaita? ·
6.07.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 10/10. Tänään Anne valmistaa tapaksia, ja sillä välin Jörgen kerii ulkosuihkun alas ja esittelee kurpitsapenkkejään. ·
29.06.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 9/10. Onko Jørgenilla kaikkien muiden taitojen lisäksi myös oluenteko hanskassa? Tummaa olutta löytyy ainakin Annen vasikanhäntäreseptistä. Jälkiruoaksi balsamicomansikoita. ·
22.06.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 8/10. Puutarhassa tuntuu vahva savun haju, sillä Anne ja Jørgen savustavat perunoita ja haahkan rintaa. Savu maustaa myös mantelit ja meriharjuksen. ·
15.06.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 7/10. Puutarhassa tarjotaan kotitekoisia makkaroita, rémouladekastiketta ja ketsuppia. Jørgen on nikkaroinut varta vasten pöydän ja päivänvarjon. ·
8.06.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 6/10. Puutarhassa tehdään rosvopaistia. Jørgen saa avukseen vieraan, jolle maakuopassa kypsennetty lammas on perin tuttua. Anne valmistaa friteerattuja banaaneja ja mangosalaattia. ·
1.06.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 5/10. Puutarhassa vietetään tänään merellistä iltapäivää. Jørgen koettaa erottaa keittämällä suolaa merivedestä, ja Anne tekee herkkuja mustekalasta. ·
25.05.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 4/10. Puutarhassa tehdään perinteistä pizzaa, ja sitä varten Jørgen rakentaa kiviuunin. Anne saa neuvoja oikeiden pizzajauhojen valintaan kylään poikenneelta jauhoasiantuntijalta. ·
18.05.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 3/10. Puutarhassa vietetään itämaista päivää. Anne valmistaa turskasta sushia, ja bonsai-ekspertti kertoo, miten puita typistetään oikeaoppisesti. ·
11.05.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 2/10. Anne käyttää ruokaan tuhdisti chiliä, ja Jørgen viimeistelee ulkokeittiön kaappeja. ·
4.05.2017
Puutarhassa tuoksuu ruoka
Osa 1/10. Anne Hjernøen ja Jørgen Skouboen puutarhassa ovat kevätkylvöt meneillään. Jörgenin tavoitteena on kasvattaa Tanskan suurin kurpitsa. Anne tekee risottoa speltistä. ·
27.04.2017
Historia: Ruoka-aikoja
6/6. Seuraamme 1950-luvulta lähtien ruokailun vallankumousta, vuosikymmen per jakso. Miten ruoka-aineet, keittiötekniikka ja ruoanlaiton muotivirtaukset ovat muuttuneet kuuden vuosikymmenen aikana? ·
7.03.2017