Timjamia, kukkoa ja torttuja: 14.07.2019 18.30
Osa 5/8. Tänään puhutaan perusmausta, joka herättää kaikki muut maut eloon, nimittäin happamasta. Entä minkälaiset tomaatit ovat parhaita bruschettaan? Lisäksi tehdään tyrmimarmeladia, raparperisäilykettä ja limettimehulla raakakypsytettyä lohicevich ·
14.07.2019
Katseluaika päättynyt
Timjamia, kukkoa ja torttuja: 07.07.2019 18.30
Osa 4/8. Tänään keskustellaan umamista, joka on viides perusmaku. Lisa Lemke ystävineen arvioi, mikä säilyketomaateista on paras. Ateriaksi valmistetaan ramenkeittoa, nugaata ja omenakakkua, ja Sandra opettaa, kuinka pihvistä paistetaan täydellinen. ·
7.07.2019
Katseluaika päättynyt